HOLA A TOTS, EN AQUEST BLOG TROBAREU TOTES LES NOTÍCIES I ACTIVITATS QUE TINGUIN RELACIÓ AMB LA NOSTRA COLLA, SORTIDES,FOTOS,ETC.
ESPERO QUE US AGRADI I US SIGUI D'UTILITAT. SALUTACIONS










PROPERES SORTIDES

BONES VACANCES

22/11/08

FESTA DEL COR DE MARIA 2008

Hola de nou, avui hem estat celebrant la quarta concentració de tardor de colles geganteras, que organitza la Colla del Cor de Maria. Per culpa del temps hi ha hagut que improvisar una mica, just després de la plantada a començat a ploure, i hem hagut de refugiar a tots els gegants dins de l'Ajuntament.
Mentre, hem aprofitat per a fer un pica-pica, per a continuació, quan ha deixat de ploure, recollir als gegants i dirigir-nos al pati de l'escola del Cor de María, on hem fet els balls, la cercavila fins a la plaça Santa Anna s'ha suspès per por de que tornés a ploure, però encara i així ens ho hem passat molt bé, hem gaudit d'una bona tarda gegantera, a més de les colles habituals de la nostra ciutat, L'Iris, la Norilca, El senyor Queco, La Mia, En Lucius Marcius, La girafa, La Lourdes, El Joaquim i la Maria, també ens han acompanyat la Colla Gegantera dels Blaus de Granollers, amb dues de les seves figures.
A més la nostra colla a estrenat avui el seu nou vestuari d'hivern, un polar blau marí amb un mocador groc, ambdós brodats amb els logotips de la colla.