HOLA A TOTS, EN AQUEST BLOG TROBAREU TOTES LES NOTÍCIES I ACTIVITATS QUE TINGUIN RELACIÓ AMB LA NOSTRA COLLA, SORTIDES,FOTOS,ETC.
ESPERO QUE US AGRADI I US SIGUI D'UTILITAT. SALUTACIONS










PROPERES SORTIDES

BONES VACANCES

7/4/08

5è ANIVERSARI COLLA GEGANTERA IRIS

Hola a tots
el passat dia 6 d'abril, vam celebrar el cinquè aniversari de la nostra gegantona l'Iris, de l'escola Balmes.
Vam estar molt bé acompanyats pels nostres amics i amigues de les colles geganteres de l'Angeleta, del Drac Alegre, de Lourdes, de Cor de Maria, de Sol-Ixent, de Xanet-Xaneta, de Llaudaret Gratacels i de la Norilca i el Senyor Queco,aquests últims acompanyats per la Banda Oratam amb els seus especials tambors.
Vam començar amb un bon esmorzar de germanor, amb totes les colles assistents, per a agafar forces, i poder fer ballar als gegants durant tota la cercavila.
A continuació i després del brindis de rigor, es va fer lliurament d'un petit obsequi a les colles, en senyal d'agraïment per la seva participació a la nostra festa i perquè tinguessin un record d'aquest dia.
Acabat l'esmorzar, ens vam dirigir amb tots els gegants a la plaça dels Bous, per a fer la plantada.
Abans de començar la cercavila i per a escalfar motors, vam fer una tabalada entre totes les colles, per anar avisant als veïns de la nostra presència. I a continuació vam començar la cercavila, pels carrers del nucli antic de Mataró, que fan que el nostre recorregut tingui un encant molt especial.
Durant tot el recorregut, vam repartir alegria amb tots aquells que ens anavem trobant, sobretot els més petits, que van gaudir molt amb la nostra presència. A l'acabar el recorregut vam tornar a la plaça dels Bous, on els gegants acompanyats pels magnifics músics de les colles assistents van ballar per a tot el públic assistent.
Com a fi de festa, i perquè els nens acabessin de passar un bonic matí, vam tenir l'actuació d'un grup de pallassos, que van fer riure i ballar als petits i als que no ho són tant.
Finalment, es va fer lliurament dels premis als participants als diferents concursos que havíem proposat.
En nom de la Colla gegantera Iris, us volem agrair la vostra participació a la nostra festa del diumenge, i per això, des de l'esperança que us ho hàgiu passat bé,us emplacem per a l'any que ve.Fins aviat.